Μήνυμα για τους χρήστες φορητού αναγνώστη

Καλώς ορίσατε, Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα φορητού ανάγνωστη σας συνιστούμε να μεταβείτε σε "Λειτουργία πλήρους πρόσβασης".Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει διαφορετικους τύπους πλοήγησης:


Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο


Επιλογές Προσβασιμότητας

Μέγεθος γραμματοσειράς:

Κύριο περιεχόμενο

After Sales Service Customer ServiceΟι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν με την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς εγκατάστασης – αυτό είναι μόνο η αρχή.

Έχουμε τη δυνατότητα να συντηρούμε και να επισκευάζουμε τον εξοπλισμό σας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες , όπωςόλες οι συσκευές άλλωστε, πρέπει να κάνουν service γιαναέχουν την βέλτιστη απόδοση και να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η ηλεκτρόλυση τρώει το boiler χωρίς εσείς να το βλέπετε.

Η αντοχή του boiler από την ηλεκτρόλυση εξαρτάται από την ράβδο μαγνησίου (ανόδιο). Η ηλεκτρόλυση τρώει το ανόδιο αντί για τα τοιχώματα του ηλιακού. Όταν το ανόδιο εξαντληθεί τότε το καζάνι μένει εκτεθειμένο.Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου και SERVICE σύμφωνα με τους κατασκευαστές πρέπει να γίνεται κάθε 2 χρόνια, για να αποφύγετε βλάβες που θα κοστίσουν ακριβά στην επισκευή.

Ειδικά σε περιοχές με μεγάλη σκληρότητα νερού το service συστήνεται να γίνεται συχνότερα.Αν δεν ανάβουμε το ηλιακό συχνά στο ρεύμα (πχ είναι τριπλής και με καλοριφέρ) τότε μπορεί να αντέξει και παραπάνω. Καλό πάντως είναι να μην το φτάνουμε στα όρια του.

βακτήρια δερματοπάθειεςΣτην συντήρηση αδείαζουμε το καζάνι από το νερό και βγάζουμε τα άλατα και τις σκουριές από το εσωτερικό του. Καθαρίζουμε την αντίσταση από τα άλατα που επιβαρύνουν την χρήση στο ρεύμα και αλλάζουμε την φλάτζαστεγανοποίησης . Σημαντικό είναι να καθαρίζει το νερό της δεξαμενής από τα άλατα και τα βακτήρια τα οποία δημιουργούνται από το δίκτυο & την ηλεκτρόλυση και προκαλούν δερματοπάθειες και φαγούρα στο μπάνιο .

Επιπλέον τα άλατα γύρω από την αντίσταση και τον θερμοστάτη μπλοκάρουν την λειτουργία του καταναλώνοντας πολλαπλάσιο ρεύμα στην χρήση ηλεκτρικού.

Στην συντήρηση συμπληρώνουμε τα υγρά του κλειστού κυκλώματος που προστατεύουν από τους παγετούς και η απώλεια τους περιορίζει την απόδοση του ηλιακού.Ακόμα και ένα λίτρο υγρών να λείπει, δημιουργεί κενό και δεν επιτρέπει την κυκλοφορία του υγρού ώστε να ζεστάνει το νερό. Κατά την συντήρηση γίνεται έλεγχος στην αντίσταση (όταν είναι απαραίτητο μπορούμε να την αλλάξουμε) , στον θερμοστάτη , την βάση αλλά και στην μόνωση για να μην έχουμε κανένε πρόβλημα.

Συνιστάται η αλλάγη των μονώσεων στις σωληνώσεις (armaflex) αν η φθορά είναι μεγάλη, με καινούργια άσπρα για να μειώσουμε τις απώλειες και τον χρόνο παροχής ζεστού νερού από τον ηλιακό στην βρύση μας.

Πάντα με την αρτιότερη τεχνικά αντιμετώπιση, γρήγορα (άμεσα ραντεβού), καθαρά και με εγγύηση συντήρησης. Οι συνεργάτες μας έρχονται άμεσα σε κάθε περίπτωση βλάβης - επισκευής σε κάθε μάρκαηλιακού και σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΟ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΘΕΡΜΙΚΟ (ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝ),
  • ΚΟΣΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: 60 ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ 23%.
  • ΚΟΣΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: 70 ευρώ ΣΥΝ ΦΠΑ 23%.
  • ΚΟΣΤΟΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies